Denk mee over de Romeinenbaan

09-02-2024
119 keer bekeken

Vorig jaar maakte Woonin het toekomstplan voor de Romeinenbaanflats bekend. We gaan groot onderhoud uitvoeren aan vier flats. Een flat wordt gesloopt, hiervoor komen ongeveer 120 nieuwbouwwoningen voor in de plaats. Ook voegen we extra woningen toe door middel van optoppen.

De Romeinenbaanflats in Wijk bij Duurstede bestaan uit 242 ruime appartementen verdeeld over 5 flats. Deze woningen zijn toe aan verbetering. Daarom gaan we bij een groot deel van de woningen groot onderhoud toevoegen. Maar we willen ook extra woningen toevoegen voor kleinere huishoudens. Hiervoor heeft Woonin een toekomstplan ontwikkeld waarbij we groot onderhoud uitvoeren en in totaal ruim 100 extra woningen toevoegen. Over de nieuwbouw kunt u op deze website meedenken. 

Het toekomstplan voor de Romeinenbaanflats houdt in dat:

  • We de kwaliteit van 194 woningen verbeteren zodat ze duurzaam en energiezuinig zijn (flats Birka, Witla, Kaupang en Karolinger);
  • We 48 woningen van de Dr. Janssenstraat slopen en hier 120 nieuwe woningen bouwen;
  • We op de vier flats van het groot onderhoud één woonlaag toevoegen (lage gedeelte) waardoor er ongeveer 32 nieuwe woningen worden toegevoegd (8 per flat).

Met het totaalplan zorgen we dat woningen de woningen groot onderhoud krijgen en er worden circa 150 woningen toegevoegd. Woont u in één van de flats of in de directe omgeving? Of bent u op een andere manier betrokken bij de Romeinenbaanflats en denkt u graag mee? Maak dan een account aan op deze website en geef uw mening.

Afbeeldingen

Contact

Heeft u vragen over het project Nijpelsplantsoen?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Romeinenbaanflats?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Zwanenvechtlaan?

Neem contact op

 

 

Cookie-instellingen