Veel interesse voor 1e bijeenkomst Romeinenbaan

23-02-2024
108 keer bekeken

Afgelopen woensdag stond de Woonin Wagen bij de Romeinenbaanflats in Wijk bij Duurstede. De regenachtige dag weerhield (buurt)bewoners er niet van om even langs te komen en in gesprek te gaan. De bijeenkomst vormde de aftrap voor bewoners en omwonenden om mee te denken over de nieuwbouw.

Het projectteam van Woonin en Paul de Ruiter Architects waren aanwezig om van bewoners te horen wat zij belangrijk vinden bij de nieuwbouw. Maar ook hoe de omgeving wordt gebruikt, wat is goed aan de omgeving en wat zou beter kunnen? Er werden waardevolle gesprekken gevoerd en we hebben nu al veel informatie opgehaald.

Vanaf maart t/m juni organiseren we iedere maand een bijeenkomst voor de bewoners en de buurt. In kleine groepen gaan we nadenken over verschillende thema’s zoals de hoogte, de vorm van het gebouw, materiaalgebruik, groen en parkeren. Iedereen is welkom om mee te denken over de nieuwbouw. De volledige agenda staat op deze website. Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig als we weten hoeveel koffie en thee we klaar moeten zetten.

 

Naar de agenda

Afbeeldingen

Contact

Heeft u vragen over het project Nijpelsplantsoen?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Romeinenbaanflats?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Zwanenvechtlaan?

Neem contact op

 

 

Cookie-instellingen