Droom mee over de Romeinenbaan

05-04-2024
43 keer bekeken

Tijdens de tweede participatiesessie over de nieuwbouw van de Romeinenbaanflats konden aanwezigen met ons dromen over de toekomst. Hoe moet het nieuwe gebouw eruit zien? Welke uitstraling heeft de voorkeur en waar ontmoeten buren elkaar? Droom ook met ons mee!

Tijdens de tweede sessie op het kantoor van Woonin gingen we met enkele bewoners en omwonenden in gesprek over de nieuwbouw. We hebben het gehad over de uitstraling van het gebouw. Wat spreekt meer aan? Een moderne of een klassieke uitstraling? En hoe pas je dan bepaalde materialen toe? Ook hebben we gekeken naar de verschillende type balkons en galerijen en hoe je deze gebruikt. Maar ook: waar ontmoeten buren elkaar? Is er vraag naar een gezamenlijke woonkamer of ontmoeten buren elkaar in de buitenruimte om daar samen activiteiten te ondernemen? Genoeg stof om over na te denken, om over te dromen. 

Vindt u het leuk om mee te denken? De afbeeldingen die we tijdens de sessie hebben gebruikt, staan ook op de website. U kunt per afbeelding aangeven of het u aanspreekt. Ga naar de pagina 'Dromen en wensen'. 

Afbeeldingen

Contact

Heeft u vragen over het project Nijpelsplantsoen?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Romeinenbaanflats?

Neem contact op

 

Heeft u vragen over het project Zwanenvechtlaan?

Neem contact op

 

 

Cookie-instellingen